De maand december is reeds aangebroken. We gaan de winter tegemoet. Ook de feestdagen komen eraan, te beginnen met Sinterklaas, Kerst, Oud en Nieuw en het Nieuwejaar.
Voor het Europees/Hollands menu is de tijd van de stamppot bruine bonen aangebroken en voor het Indisch/Indonesisch segment de Gulai Ayam. Deze staan op woensdag 6 december op het menu. Wat de Gulai Ayam betreft echter wel. Oorspronkelijk komt dit gerecht uit het eiland Sumatra. Het heeft Indiase invloeden gezien de curry kruiden die hier verwerkt worden zoals koriander, kurkuma, zwarte peper en dergelijke verwerkt in kokosmelk. Het is een zeer populair gerecht in Indonesië en ieder streek heeft zijn eigen interpretatie ervan. Kom dit proeven.
Op 13 december staan Stampot Andijvie en Nasi Kuning op het menu. Wat het laatste gerecht betreft is de beschrijving overbodig, want daar is Dinner Om de Hoek bekend om. Het is raadzaam om op 13 december a.s. zo vroeg mogelijk te reserveren.
En tenslotte het Kerstdiner ter afsluiting van het jaar 2017. Zeer uitgebreid en smaakvol samengesteld door onze kok Frank (klik op de foto voor een vergroting). Reserveer tijdig per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (06-51732149) om erbij te zijn.
Namens de Stichting Bulan Purnama en al onze vrijwilligers wensen wij u een Zalig Kerstfeest en een gezegend Nieuw Jaar toe en tot 17 januari 2018.
Tekst: Harry Krafft
Vinkhuizen, 27 november 2017