Nasi Padang is een gerecht dat oorspronkelijk afkomstig is van Minangkabau, een gebied op Sumatra. Het bestaat uit gestoomde rijst met. groenten, vlees zoals Rendang (vlees gekookt in kokos melk) en verschillende specerijen zoals kurkuma, citroengras, rode peper. Het is pittig van smaak maar we zullen het aanpassen, zodat iedereen dit kan eten.
de Goudvink
Menu Dinner Om de Hoek april 2019
Tumis taugé is een roerbakgerecht, bestaande uit tahu, taugé, sjalotten, knoflook, selderij, prei etc. Ieder gebied in Indonesië heeft zo zijn interpretatie welke specerijen je in de Tumis Taugé. Wij doen er garnalen. Anderen verwerken er geen vlees of visgerechten.
Kortom kom dit proeven en reserveer.
Namens alle vrijwilligers wensen we u alvast een Selamat Makan toe.
Harry Krafft
[Contactpersoon/beheer]
Vinkhuizen, 31 maart 2019